Material goldleaf

Material
We understand that furniture plays a very important role in your home. The decision to choose materials for furniture to bring comfortable, comfortable and warm space for the room is not easy. Therefore, we always focus on investment from materials to design ideas for new products and collections. Let's explore how products and ingredients are formed and how they came into being.
Gold-plated material

Nguyên liệu dát vàng 1 Nguyên liệu dát vàng 2
Nguyên liệu dát vàng 3


Construction in gold

Thi công dát vàng Dát vàng nội thất
Dát vàng nội thất 1 Dát vàng nội thất 2


Inlaid gold ceiling

Dát vàng trần nhà Dát vàng trần nhà 1
Dát vàng trần nhà 2 Dát vàng trần nhà 3


Cow leather

Nguyên liệu da bò Nguyên liệu da bò 1
Nguyên liệu da bò 2 Nguyên liệu da bò 3


Wrapping material; Fabrics imported Italy

Vải nội thất Italy Vải nội thất Italy 1
Vải nội thất Italy 2 Vải nội thất Italy 3

Others news

Neoclassical interior

Neoclassical interior

Currently, the trend of high-class interior design selected by customers emphasizes elegance, elegance and harmony in design lines through a combination of colors and materials to bring accents. personalities. In this article, Emporio is an interior design

Create a lifestyle through high-class furniture

Create a lifestyle through high-class furniture

Emporio lifestyle style through high-end furniture The production company provides classic and neoclassical furniture products by world-renowned brands, making the house more luxurious and classy.

Instruction to buy a classic sofa

Instruction to buy a classic sofa

Hướng dẫn chọn mua sofa Sofa luôn là trung tâm của căn phòng vậy nên nó khiến chủ nhân cân nhắc rất nhiều. Làm thế nào để có thể chọn một chiếc sofa phù hợp và thể hiện được cá tính, gu thẩm mỹ của mình là một việc không hề đơn giản. Dưới đây là một số gợi ý sẽ hữu ích cho bạn:

Bed with gold plated

Bed with gold plated

Dù bạn có bận rộn đến mức nào, khi trở về căn phòng riêng này, bạn sẽ được là chính bạn, được nằm thỏa thích trên một chiếc giường êm, đọc một cuốn sách hay hoặc nghe bản nhạc yêu thích. Bạn sẽ có nhiều lựa chọn việc thiết kế, sắp đặt đồ trong phòng ngủ. Và những không gian phòng ngủ đẹp và hiện đại dưới đây sẽ mang đến cho bạn nhiều sự lựa chọn trong quá trình tìm cho mình một thiết kế phòng ngủ như mong muốn.