kiến tạo phong cách sống qua đồ nội thất cao cấp

Emporio lifestyle style through high-end furniture
The production company provides classic furniture and neoclassical furniture products by world-renowned brands, making the house more luxurious and classy.

A beautiful house not only has a high aesthetic but also shows the owner's personality, philosophy or art school. In particular, separate architecture and luxurious furniture are an important factor to create a high-class living space.

Luxury interior design is one of the special schools of architecture. This design style brings lightness and softness to the entire room while creating the luxury and difference for the whole house.

The neoclassical European furniture not only meets the abilities but also brings high aesthetic value to the space, making the room become more youthful and flexible.

For a high-class space, Emporio thinks that choosing furniture and colors is important. The most commonly used color tones are bright white and brown because these two colors often bring a luxurious feeling, typical comfort of the European country.

Address: howroom : 22 Vuon Lai extends An Phu Dong ward, District 12
https://emporio.vn/en
Hotline: 0923 986 986

Others news

Emporio - European classic furniture factory in Ho Chi Minh City

Emporio - European classic furniture factory in Ho Chi Minh City

Thiết kế nội thất luôn là bước quan trọng để hoàn thiện một công trình kiến trúc. Thiết kế nội thất cổ điển là sự lựa chọn thích hợp nhất với những người yêu nét hoài cổ của nền kiến trúc “không tuổi” này. Từ nhu cầu đó, việc tìm kiếm xưởng sản xuất đồ nội thất cổ điển châu Âu để đáp ứng nhu cầu trở nên cần thiết.

European Style Dressing Table Felling the Beautiful Heart

European Style Dressing Table Felling the Beautiful Heart

Bàn trang điểm đẹp là thiết bị nội thất không thể thiếu với người phụ nữ ở bất kỳ thời kỳ nào. Chắc hẳn, hình ảnh những quý bà sang trọng, những nàng công chúa quyền quý ngồi làm đẹp ở một không gian trang điểm lộng lẫy luôn để lại ấn tượng mạnh với các cô nàng yêu thích trang điểm, dù chỉ là trong phim ảnh, sách báo. Nhưng, bạn hoàn toàn có thể sở hữu một không gian làm đẹp như mơ với bàn trang điểm phong cách châu Âu lộng lẫy.

Address of the most beautiful interior showroom in HCMC

Address of the most beautiful interior showroom in HCMC

Để có một không gian đẹp cho ngôi nhà, những thiết bị nội thất ngoài mang giá trị sử dụng lâu dài nó còn mang giá trị kiến trúc và tính thẩm mỹ không bao giờ lỗi thời.

Hướng dẫn chọn mua sofa cổ điển

Hướng dẫn chọn mua sofa cổ điển

Hướng dẫn chọn mua sofa Sofa luôn là trung tâm của căn phòng vậy nên nó khiến chủ nhân cân nhắc rất nhiều. Làm thế nào để có thể chọn một chiếc sofa phù hợp và thể hiện được cá tính, gu thẩm mỹ của mình là một việc không hề đơn giản. Dưới đây là một số gợi ý sẽ hữu ích cho bạn: