Create a lifestyle through high-class furniture

Emporio lifestyle style through high-end furniture
The production company provides classic furniture and neoclassical furniture products by world-renowned brands, making the house more luxurious and classy.

Sofa tân cổ điểnA beautiful house not only has a high aesthetic but also shows the owner's personality, philosophy or art school. In particular, separate architecture and luxurious furniture are an important factor to create a high-class living space.

Bàn ăn tân cổ điểnLuxury interior design is one of the special schools of architecture. This design style brings lightness and softness to the entire room while creating the luxury and difference for the whole house.

Giường ngủ tân cổ điển

The neoclassical European furniture not only meets the abilities but also brings high aesthetic value to the space, making the room become more youthful and flexible.

Giường ngủ tân cổ điểnFor a high-class space, Emporio thinks that choosing furniture and colors is important. The most commonly used color tones are bright white and brown because these two colors often bring a luxurious feeling, typical comfort of the European country.

Address: howroom : 22 Vuon Lai extends An Phu Dong ward, District 12
https://emporio.vn/en
Hotline: 0923 986 986

Others news

Neoclassical interior

Neoclassical interior

Currently, the trend of high-class interior design selected by customers emphasizes elegance, elegance and harmony in design lines through a combination of colors and materials to bring accents. personalities. In this article, Emporio is an interior design

Instruction to buy a classic sofa

Instruction to buy a classic sofa

Hướng dẫn chọn mua sofa Sofa luôn là trung tâm của căn phòng vậy nên nó khiến chủ nhân cân nhắc rất nhiều. Làm thế nào để có thể chọn một chiếc sofa phù hợp và thể hiện được cá tính, gu thẩm mỹ của mình là một việc không hề đơn giản. Dưới đây là một số gợi ý sẽ hữu ích cho bạn:

Bed with gold plated

Bed with gold plated

Dù bạn có bận rộn đến mức nào, khi trở về căn phòng riêng này, bạn sẽ được là chính bạn, được nằm thỏa thích trên một chiếc giường êm, đọc một cuốn sách hay hoặc nghe bản nhạc yêu thích. Bạn sẽ có nhiều lựa chọn việc thiết kế, sắp đặt đồ trong phòng ngủ. Và những không gian phòng ngủ đẹp và hiện đại dưới đây sẽ mang đến cho bạn nhiều sự lựa chọn trong quá trình tìm cho mình một thiết kế phòng ngủ như mong muốn.

Emporio - European classic furniture factory in Ho Chi Minh City

Emporio - European classic furniture factory in Ho Chi Minh City

Thiết kế nội thất luôn là bước quan trọng để hoàn thiện một công trình kiến trúc. Thiết kế nội thất cổ điển là sự lựa chọn thích hợp nhất với những người yêu nét hoài cổ của nền kiến trúc “không tuổi” này. Từ nhu cầu đó, việc tìm kiếm xưởng sản xuất đồ nội thất cổ điển châu Âu để đáp ứng nhu cầu trở nên cần thiết.